Web Analytics Made Easy - Statcounter

نویسنده رُمان "ساعت ۱۴" روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه ایده نوشتن این کتاب را از خاطرات"یحیی قیاصوند" رییس اسبق بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه از بمباران شهر کرمانشاه گرفته است، گفت: زمان جنگ، در یک بمباران هوایی بمب به چهار راه ارشاد شهر کرمانشاه مقابل مسجد (الغدیر) یا کندوله ایها به کنار یک اتوبوس مسافربری مسیر کرمانشاه به تهران اصابت می کند، و تعداد زیادی از مسافران آن به شهادت می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"شمسی وفایی " گفت: داستان رمان "ساعت ۱۴" الهام گرفته از این واقعه تلخ است که زندگی مسافران این اتوبوس را در قالب ۱۵ خُرده داستان از زندگی آنها در زمان نشستن در روی صندلی این اتوبوس را روایت می کند.

وی با بیان اینکه ۲ فصل این رمان براساس واقعیت مسافران آن اتوبوس در مصاحبه با خانواده یشان نوشته شده، اضافه کرد: ۱۳ داستان دیگر این کتاب، فرضی و خیالی است و هر داستان از زبان یک مسافر که نماینده یکی از اقشار جامعه است، با همان دغدغه ها و مشغله فکری مخصوص خودشان، نوشته شده است و هدفم از نوشتن این اثر این بود که سیاهی و اثر مخرب جنگ را بروی همه اقشار جامعه نشان دهم.

وفایی اظهار داشت: این رُمان در ۱۵ فصل یا خُرده داستان مستقل از هم اما در قالب یک داستان کلی نوشته شده، و داستان ها را از زبان اعضای بدن تیکه تیکه شده مسافران داخل اتوبوس روایت شده که صاحبان آنها در هنگام مسافرت به تهران چه مقصودی داشتن، و در چه حالی از زندگی بودند و چه کاری می خواستند، بکنند، و یا چه برنامه در زندگی داشتند.

 گزینه ای از یکی از داستان های رُمان "ساعت ۱۴" ؛

« ذره ای عقل توی کله ات باشه، می فهمی که من چی می گم»

«تو هم مثل بقیه ی زنای این شهر،  هرچه هست برای همه س، اون بلیط رو هم پاره کن، بی خود گرفتی»
 زن گریه کنان «من اینجا امنیت روانی ندارم. از یه طرف مادر و خواهرهات، و از طرفی دیگه حمله هوایی،  اینا هیچی، بی کاری خودت هم قوز بالا قوزه، خیر سرم ازدواج کردم .»
 « چطور وقتی مثل شیطان رفتی تو گوشم، اون وقت به این چیزها فکر نکردی؟ الانم می گم می رم جبهه،  داوطلب می رم، یه حقوقی هم می گیرم، تا ببینم آخر جنگ به کجا می رسه، ولی تهران بیا نیستم»
«آره برو حتما این کار رو انجام بده، نه خیلی خوشبختم تا خوشبخت تر هم بشم، امروز برو، فردا و یا پس فردا یا هفته و یا ماه دیگه جنازه ت یا تن آش و لاش شده ت رو تحویلم بدن، خیلی شانس بیارم یه سال زنده می مونی. جبهه یعنی این.

"شمسی وفایی"نویسنده،کارگردان، فیلمنامه نویس،پژوهشگر کرمانشاهی  است  که تاکنون ۹ کتاب تالیف کرده است و ۹تندیس کشوری و یک تندیس استانی در زمینه های داستان کوتاه و فیلم مستند ۳۷تقدیرنامه کشوری واستانی دریافت کرده است.

برچسب‌ها کتابخانه ایرنا کرمانشاه کتاب کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کتابخانه ایرنا کرمانشاه کتاب کتابخانه ایرنا کرمانشاه کتاب کتابخوانی ساعت ۱۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۱۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پل آستر»‌ درگذشت

«پل آستر»، نویسنده آمریکایی سه‌گانه «نیویورک»‌ درگذشت.

به گزارش ایسنا، «پل آستر» نویسنده‌ ۳۴ کتاب از جمله سه‌گانه مشهور «نیویورک» در سن ۷۷ سالگی درگذشت.

«گاردین» نوشت، «جکی لیدن»، دوست و همکار این نویسنده اعلام کرد که «آستر» در روز سه‌شنبه در پی عوارض ناشی از سرطان ریه درگذشت.

داستان‌های او مملو از مضامین اتفاقات تصادفی، شانس و سرنوشت نوشته شده‌اند. بسیاری از قهرمانان داستان‌ها، خود نویسنده هستند و مجموعه آثار او خودارجاعی است و شخصیت‌هایی از رمان‌های اولیه دوباره در رمان‌های بعدی ظاهر می‌شوند.

«آستر» در سال ۱۹۴۷ میلادی در «نیوجرسی»‌ متولد شد. به گفته خود این نویسنده، او روند نگارش را از سن هشت سالگی و زمانی آغاز کرد که امضا گرفتن از یک بازیکن بیسبال را به این دلیل از دست داده بود که نه او و نه والدینش با خود مداد همراه نداشتند. از آن زمان به بعد «آستر» همه جا با خود مداد می‌برد. «آستر»‌ در مقاله‌ای در سال ۱۹۹۵ نوشته بود: «اگر یک مداد با خود در جیبتان داشته باشد، احتمال زیادی وجود دارد که یک روز وسوسه‌ شوید که از آن استفاده کنید.»

«آستر» در «دانشگاه کلمبیا»‌ تحصیل کرد و در اوایل دهه ۷۰ میلادی به پاریس مهاجرت کرد و به فعالیت‌های مختلفی از جمله ترجمه کردن پرداخت. او در سال ۱۹۷۴ میلادی به ایالات متحده آمریکا بازگشت و ازدواج کرد.

در ژانویه سال ۱۹۷۹ میلادی پدر «آستر» درگذشت و این رویداد به دلیلی برای نگارش نخستین کتاب خاطرات این نویسنده تبدیل شد. «اختراع انزواء» در سال ۱۹۸۲ میلادی منتشر شد.

«آستر» با انتشار «شهر شیشه» در سال ۱۹۸۵ که نخستین جلد از سه‌گانه «نیویورک» بود به موفقیت چشمگیری دست یافت.

این نویسنده به طور مرتب در دهه ۸۰، ۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی بیش از ده‌ها رمان از جمله «قصر ماه»(۱۹۸۹)،‌ «موسیقی شانس»(۱۹۹۰)، «کتاب توهم»‌(۲۰۰۲) و «شب پیشگویی»(۲۰۰۳) منتشر کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن
  • «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»
  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی در گذشت
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • «پل آستر»‌ درگذشت
  • مسوولان در نشر و چاپ کتاب نویسندگان را حمایت کنند
  • بحران ادبیات داریم
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه